Wandeltocht Groesbeek over Mookerheide

13-6-2010. Onlangs had ik bij de Telegraaf een boek besteld van “Top 50 mooiste wandelingen in Nederland”, schrijver Joop Duijs. Ik dacht vandaag is het weer wel goed genoeg om een wandeling uit dit boek te gaan doen. Ik koos voor de wandeling bij Groesbeek. Dit is een rondwandeling van 16 km. Een zeer gevarieerde wandeling (ook in hoogte) die door de bossen en het welbekende Mookerheide gebied gaat.

Het was een bewolkte dag dus niet al mijn foto’s zijn even mooi geworden. Maar een paar leuke wil ik u niet onthouden. U vindt die door hier te klikken.

Deze wandeling staat terecht in die top 50. Nadeel van deze route is dat er geen gebruik gemaakt wordt van bewegwijzering. Dus je moet goed blijven lezen. Zeker omdat de uitleg niet altijd even duidelijk is. En ik ben ook tegen twee fouten aangelopen. Letterlijk dus, want ik ging tot 2 keer toe fout. Gelukkig had ik wel een pen mee, en heb de fouten opgeschreven. Ik zal ze doorgeven aan de schrijver.