NS wandeltocht Stenen Tafel tweede keer

7-6-2009 Vandaag afgesproken met Marjon. Patricia en Geertje om te gaan wandelen. Omdat het de eerste keer was dat wij met dit groepje gingen lopen, hadden wij besloten om een niet al te lange route te nemen. Het werd de NS wandeltocht Stenen Tafel. Een route van 10km tussen Arnhem en Arnhem Presikhaaf. Ik heb deze route al een keer eerder gelopen (zie aller eerste topic), en vond dat toen een mooie route die goed te doen was.

We zijn met de auto naar het eind station gereden, zodat we daar de trein konden pakken naar station Arnhem. Dat was voordeliger. Helaas rijdt op zondag de trein daar om het uur en hadden wij hem net gemist. Bij een café wat daar in de buurt zat hebben dan ook maar eerst een kop koffie genuttigd.

Begin van de route ging voorspoedig. In het Sonsbeekpark, kwamen wij toevallig nog een collega van mij en zijn vrouw tegen. Na een tweede kop koffie bij een chinees restaurant, ging het mis. De route stond op een gegeven moment niet goed aangegeven, maar wij zagen nog wel iets van, wat later bleek, een andere route. Dat is het vervelende als al die verschillende routes dezelfde kleuren hanteren.

Via een hele flinke omweg, zijn wij uiteindelijk wel weer in Arnhem belandt, maar daarbij hebben wij die Stenen Tafel dus niet meer gezien. In Arnhem hadden wij op een gegeven moment de route weer weten op te pikken, maar even later ging het weer mis. I.p.v. 10km hebben wij denk ik wel 20km gelopen. Uiteindelijk hebben wij wel ons eindpunt bereikt. Gelukkig kon iedereen er wel om lachen.
Ter afsluiting zijn wij bij de Griek in Oss wezen eten.