Wandeltocht Troubadour Oisterwijk

14 november 2009 wederom afgesproken met Marjon, Patricia en Geertje. Geertje had via de ontrack site een route gevonden, Troubadour genaamd. De route is een rondwandeling in het Kampina natuurgebied bij Oisterwijk. De route is 16km lang maar je kunt hem ook inkorten naar 9km. Het start en eindpunt is bij camping de Reebok.

Op de heenweg regende het nog behoorlijk, maar daar aangekomen was het al weer droog. Wij besloten daarom ook om de volledige 16km route te gaan lopen. Het natuurgebied is erg afwisselend met vennen, heide en bos. Een heel mooi gebied om te lopen. Hier en daar was het wel modderig, dus waterdichte schoenen zijn wel nodig.

Helaas is er onderweg geen horeca aanwezig, en zijn er ook weinig mogelijkheden om ergens te gaan zitten. En omdat wij buiten het seizoen daar waren was er ook op de camping en verderop gelegen horecagelegenheden niet open.

Door het afwisselend landschap was het een hele mooie tocht om te lopen. Helaas is het geen gemarkeerde route, dus moest er goed opgelet worden hoe er gelopen diende te worden. Ergens hebben wij een afslag gemist, maar gelukkig kwamen wij bij een plek uit waar wij al eerder geweest waren. Vandaar uit hadden wij de route weer terug gevolgd naar de camping. Foto’s zijn terug te vinden op de publieke fotoalbum.