NS wandeltocht stenen tafel

Op zondag 13 juli 2008 heb ik mijn eerste NS wandeltocht gelopen. Ik ben in bezit van een NS kortingskaart, en om er meer gebruik van te maken wilde ik eens kijken of zo’n wandeltocht iets voor mij is.

De eerste wandeltocht ging van station Arnhem naar station Arnhem Presikhaaf. Een afstand van 10 km. Zie eropuit site voor een omschrijving.

Het was in ieder geval een prachtige dag om te wandelen, wel wat bewolkt en er vielen ook een paar druppels, maar daar bleef het bij. Ik had geluk, want in het eerste park (Sonsbeek Park) was van alles te doen. Er waren een aantal kunststukken geplaatst en er was ook muziek te beluisteren (alleen niet echt mijn soort muziek).

De wandeling was erg mooi. Af en toe was het wel lastig te zien hoe je moest lopen, maar ik had gelukkig thuis een uitdraai van de route gemaakt. In de fotoalbum kun je zien wat ik zoal tegen kwam tijdens de wandeling.

De 10 km was goed te doen. I.p.v. bij station Presikhaaf de trein te pakken ben ik door Arnhem heen gelopen naar het grote station. Dat was ook niet zo ver, maar goed voor de extra kilometers.